Kom en ontdek Rotterdam!

Elke zaterdag Gratis Highlights Rondleiding


WELKOM BIJ ROTTERDAMIDTOURS
Altijd al meer willen weten over de Markthal, Kubuswoningen, Euromast of de oorlogsgeschiedenis van Rotterdam? Ga dan mee met een professionele stadsgids van RotterdamIDtours! Onze rondleidingen zijn uniek vanwege de kleine groepen en persoonlijke benadering. We bieden stadswandelingen, fietstours en steptochten aan waarmee je het beste ziet van Rotterdam.
Feyenoord Steptocht
Ronnie van Ooijen: "Een steptocht voor iedere Feyenoord-supporter!"
Als Feyenoordsupporter leek me dit een leuke uitdaging. Samen met mijn Feyenoordmaat lieten we ons verrassen wat de ochtend ons zou brengen. We hebben erg genoten van de verhalen van Hans, onze gids. Tijdens de korte stops, was het geweldig wat hij ons wist te vertellen met een klapper vol vele oude foto’s. Vanaf De Kuip, Varkenoord, Rotterdam-Zuid naar de Coolsingel. Een steptocht die goed te doen is voor Feyenoordsupporters met een mindere conditie, zoals ik.
Gratis Highlights Wandelrondleiding
José Engelaar: "Je was een prima gids"
Hans, je was een prima gids, je hebt ons mooie plaatsen laten zien, interessante toelichtingen, veel humor, het was een heerlijke wandeling door Rotterdam.
Rotterdam Must See Fietstour
Marian Jansen: "Complete stadstour op supervouwfietsen"
Zaterdag 17 februari zijn we samen met Hans wezen fietsen door Rotterdam. We hadden heerlijk weer, super vouwfietsen, complete stadstour met heel veel informatie over Rotterdam...en een leuke en gezellige gids. Zeker een aanrader.
AGENDA
Gratis Highlights Wandelrondleiding
Zie de belangrijkste bezienswaardigheden van de binnenstad, zoals de Markthal en Kubuswoningen. Deze rondleiding is zeer geschikt voor een eerste kennismaking met Rotterdam. Elke zaterdag om 11.00.
Rotterdam Must See Fietstour
Zie alle highlights van Rotterdam met deze fietstour! Deze rondleiding is uniek omdat je op een luxe en comfortabele vouwfiets door de stad fietst. Kubuswoningen, SS Rotterdam en Markthal: here we come!
Rotterdam Iconen Wandelrondleiding
Leer de grootste en mooiste iconen van Rotterdam kennen! Van de Reus van Rotterdam tot aan het monumentale Witte Huis. Met deze tour bezoek je ook een Kubuswoning.
Rotterdam Oorlog Fietstour
Sta met de Rotterdam Oorlog Fietstour stil bij de impact van het bombardement van 14 mei 1940. Zie waar de brandgrens loopt en hoor verhalen over Rotterdammers hoe zij hun stad weer opbouwden. En dat allemaal op een luxe Brompton-fiets waarmee je van Zuid naar Noord fietst!
Rotterdam Oorlog Wandelrondleiding
Kom alles te weten over het bombardement, de brandgrens en de wederopbouw in Rotterdam! Je wandelt met een lokale historicus lang diverse monumentale plekken in het centrum van Rotterdam. Uiteraard wordt het beroemde monument van Zadkine ook bezocht.
Kop van Zuid Steptocht
Spring mee op de step ! Zie op een sportieve manier de vele architectonische hoogstandjes op de Kop van Zuid en hoor de mooiste verhalen over Katendrecht. Met deze steptocht ontdek je ook de befaamde SS Rotterdam.
Kop van Zuid Wandelrondleiding
Ontdek het moderne ' Manhattan aan de Maas' en hoor geschiedenisverhalen over schurken, hoeren, zeebonken en Chinezen! Met deze rondleiding zie je veel architectonische hoogstandjes en bezoek je ook Katendrecht.
Rotterdam Noord Rondleiding
Zin in iets avontuurlijks en onbekends? Ga dan mee om dit “vergeten” stadsdeel te ontdekken! Een aanrader voor iedereen die de binnenstad al kent, maar toch iets nieuws wil horen over de geschiedenis van Rotterdam.

 
CONTACT
  • info@rotterdamidtours.com
  • +31 641 27 45 79
  • NL 15 KNAB 0255 8173 47 tnv RotterdamIDtours
  • KvK: 58317759
  • LINKS
    CREATED BY JIXAWSTUDIO